viber
8 років досвіду

у лікуванні проктологічних хвороб

Понад 4000 задоволених

і саме головне здорових клієнтів

33 сертифікати

у наших лікарів - проктологів

Медичні послуги – це теж сервіс і звісно люди бажають отримати найкраще за найнижчу ціну. Але економити на власному здоров’ї – така собі ідея. Це розуміє кожна свідома людина. І от тоді настає момент – у яку клініку краще звернутись: приватну чи державну? Адже обидва заклади мають і плюси, і мінуси.

Пропонуємо розібратись, який лікувальний заклад кращий особисто для вас.

Якщо ви зайнята людина, яка цінує свій час та прагне комфорту – кращим варіантом буде приватна клініка. І ось чому.

 

Комфорт. Це головна перевага приватного закладу над державним. Приватна клініка легко обійде будь-який державний заклад за цим показником.

Почнемо зі запису на консультацію та проведення прийому. Віднедавна у державну клініку теж можна попередньо записатись, але ж не забувайте, що зміни приходять не так швидко. Перш ніж потрапити на прийом до державного лікаря потрібно вистояти немалу чергу, поряд з іншими інколи не дуже ввічливими людьми. Та й умови теж бажають кращого.

Зовсім інша ситуація у приватній клініці. Запис на консультацію ви можете здійснити у будь-який зручний для вас спосіб: чи телефоном, чи листом на електронну пошту чи просто на сайті. Призначити консультацію ви зможете на будь-який зручний для вас час, а не той, який вимагається. Погодьтесь, що для людини, яка має чимало справ протягом дня – це значна перевага. І чекати не доведеться, а навіть якщо і так, то в комфортних умовах з доступом інтернету, щоб паралельно вирішувати особисті справи.

Крім того, державне лікування не буває без бюрократичної тяганини. Вам доведеться добряче попотіти, щоб законно отримати послуги в державного лікаря.

 усі

Конфіденційність. Мабуть, ніхто не хоче афішувати свої проблеми зі здоров’ям. Особливо це стосується проктологічних захворювань. Ці проблеми делікатні. Приватна клініка розуміє це, тому забезпечує повну анонімність. А чи може державна клініки чим похвалитись? Мабуть, що ні.

 

Якість сервісу. Приватні структури на те й приватні, що не залежать від фінансування держави. Отже, не лише умови прийому будуть кращими, а й устаткування. В приватній клініці сучасне обладнання, яке дозволяє провести достовірнішу діагностику, ефективніше та безболісне лікування. «Приватна проктологія» використовує новітній апарат «Surgitron», який дозволяє лікувати зовнішній геморой, анальні тріщини, гострий підшкірний парапроктит та навіть новоутворення прямої кишки. Лікарі прогресивніші, а тому краще ознайомлені з сучасними методами лікування, які застосовують у розвинених країнах.

Будемо відверті. Інновації доходять до державних структур повільніше. Навіть якщо лікарі знають про сучасні методики, у них просто немає відповідного обладнання. Доводиться використовувати застарілі інструменти, ефективність яких бажає кращого.

 

Можливість вибору. Звертаючись у приватну клініку, ви маєте можливість обрати лікаря, який вам більше імпонує та якому ви довіряєте не тільки своє здоров’я, а й життя. На жаль, у державній структурі право вибору дещо недотримане. Після первинного огляду в сімейного лікаря, вас направлять у визначену лікарню і в цьому недолік державного лікування.

 

Фіксована ціна. Закон стверджує, що у нас безкоштовна медицина. Але чи справді це так? Пацієнту потрібно оплатити ліки, допоміжні матеріали, такі як бинти, шприци й таке інше. Навіть більше, банальний біохімічний аналіз крові теж платний.

У приватній клініці вам запропонують прейскурант, в якому чітко буде написано вартість послуг. При потребі вам зможуть пояснити чому ціна саме така.

Але ось тут і недолік приватної структури, на нашу думку, єдиний – вартість.

 ка

Вартість обслуговування. Зрозуміло, що у приватній клініці все прозоро. Немає підводних каменів у вигляді додаткових неочікуваних витрат, як у державній структурі. Але й обслуговування у приватного лікаря дорожче. А це вже проблема для незабезпечених людей. У них просто немає іншого вибору, як йти у державну клініку, адже дозволити собі приватну може не кожен.

Але толерантні приватні клініки можуть йти на поступки. Зокрема, «Приватна проктологія» розуміє, що бувають різні ситуації і не завжди є можливість одразу заплатити всю суму. Тому й пропонує за потреби розділити платіж на декілька разів.

Ми з’ясували, що приватна клініка – комфортна, з якісним сервісом та кращим обладнанням, тому і коштує дорожче, ніж державна. Але чимало залежить від самого лікаря. То де спеціалісти кращі – у приватній клініці чи державній?

 

Спеціалісти. На це запитання важко відповісти однозначно, адже все залежить від самого лікаря. У державних закладах є хороші спеціалісти, це неможливо заперечити. Але добір кадрів у приватній клініці значно ретельніший, адже заклад дбає про свою репутацію та імідж. Отже, на роботу навряд чи візьмуть дилетанта. Але підкреслимо ще раз – це не означає, що усі лікарі у приватній клініці хороші, а у державній погані.

Який можна зробити висновок. Якщо ви прагнете комфортного обслуговування на «вищому» рівні, можете виділити більші кошти на лікування та цінуєте свій час – обирайте приватну клініку. Якщо ні – державну. Сподіваємось, що медична реформа змінить якість медичного обслуговування та зробить його доступнішим для усіх.

Коментарі наших читачів ()

    Остані новини