viber
8 років досвіду

у лікуванні проктологічних хвороб

Понад 4000 задоволених

і саме головне здорових клієнтів

33 сертифікати

у наших лікарів - проктологів

Збентеження, сором, страх, дискомфорт — такі почуття виникають у більшості людей лише при одній думці, що потрібно вперше, з такою інтимною проблемою, піти на прийом до лікаря проктолога. І тоді в хід йдуть всі засоби: реклама по телевізору, інтернет, поради родичів, рекомендації провізорів в аптеках. І починається самолікування геморою усіма підручними засобами. Звичайно ж геморою, адже більша частина пацієнтів, які звернулися первинно на прийом до проктолога, абсолютно впевнені, що у них геморой, а не якесь інше захворювання і навіть не з'являються думки, що це може бути щось інше. Невелика частина людей при самолікуванні потрапляє в мізерний відсоток щасливчиків, у яких скарги пропадають. У частини людей, полегшення настає тимчасово, потім стан погіршується. Більшість поліпшення не відзначають взагалі.

Чому? Адже витрачено багато часу, застосовувалися дорогі ліки, а очікуване одужання так і не настало. Що не так?

А відповідь на це питання дуже проста — був неправильно поставлений діагноз або підібрано лікування (препарати, тривалість прийому, дозування, додаткові лікувальні процедури). Навіть у людей з одним і тим же діагнозом лікування підбирається індивідуально, з огляду на супутні захворювання та інші особливості. Шаблону бути не повинно бути.

zahvorenia

Небезпечно, коли під масою симптомів «геморою» ховаються інші захворювання, які вимагають негайного лікування. І тут вже варто подумати, що більш правильно — самолікування чи кваліфікована консультація, яка може допомогти розв'язувати проблему й уникнути інших захворювань або ускладнень.

Дуже часто виникають міркування на тему, куди піти на прийом і який метод лікування вибрати? Вибір зараз дуже великий   медичні центри або клініки, приватні практики або державні лікарні. Пропозицій багато — лікування проктологічних проблем народною медициною, малоінвазійними методиками або хірургічним втручанням. І ось одна з думок, може ви з ним не погодитеся, але ми вважаємо, що потрібно вибирати не клініку з яскравою вивіскою або якусь лікарню з великим переліком обладнання, а потрібно вибирати лікаря. Адже не апарат буде проводити ту чи іншу маніпуляцію, а людина, від навичок, техніки виконання і лікування якого буде залежати результат.

Вирішувати кожному, чи варто йти на прийом до проктолога чи ні. А якщо варто, то куди? Кваліфіковані проктологи з багаторічними напрацюваннями й великим стажем працюють у нашій Приватній проктологічній амбулаторії!

 Ми застосовуємо як і класичні, так і інноваційні методи лікування. Рішення за кожною людиною, але воно повинно бути зважене. Обирайте перевірені клініки, обирайте найкращих!

Коментарі наших читачів ()

    Остані новини