viber
8 років досвіду

у лікуванні проктологічних хвороб

Понад 4000 задоволених

і саме головне здорових клієнтів

33 сертифікати

у наших лікарів - проктологів

Травми, інфекції чи запалення — це та багато іншого можуть викликати неприємні відчуття в області заднього проходу. Терпіти біль, відтягувати похід до лікаря або займатися самолікуванням категорично заборонено. Саме фахівець повинен оцінити симптоми та характер болю, а лише після цього призначити лікування.

Головне — не затягуйте, бо дискомфорт у задньому проході — це може бути не лише геморой чи травма прямої кишки або анального отвору. Болі можуть виникати в результаті венеричних хвороб, парапроктиту, через проблеми з кишківником або випаданням прямої кишки, а найгірше — при ректальному раку.

 

Симптоми, які не варто ігнорувати

  •  свербіж в анальному проході;
  • біль під час випорожнень з кров'яними згустками;
  •  утворення біля анального проходу — відчуття сторонніх тіл в анусі;
  • відчуття неповного спорожнення;
  • закрепи які чергуються з проносами.

 

Чому потрібно обстежуватися у проктолога

Перші симптоми та перші дискомфорти можна усунути та вилікувати, якщо вчасно пройти обстеження у фахівця. Проте є хвороба, яка на ранніх стадіях не завжди проявляється — це рак. Його важко визначити одразу, а тому найкращий вихід, аби убезпечити себе в майбутньому — це систематичні огляди у проктолога. Особливо актуально це для людей у яких обтяжений сімейний анамнез(тобто були випадки онкології чи новоутворів в сім’ї).

До серйозних запальних хвороб медики відносять і парапроктит. Воно вражає усі тканини навколо анального отвору й прямої кишки та провокує виділення гною. При парапроктиті у людини з'являється сильний та гострий біль, висока температура, слабкість, набряки та подразнення шкіри.

Парапроктит та рак прямої кишки — це хвороби, які вимагають не лише лікування у стаціонарі, але й оперативного втручання.

 

Не запускайте проктологічні хвороби, не соромтеся, а звертайтеся до фахівців клініки

«Proctology. Приватна проктологія». Саме тут працюють за принципом — увага до кожного пацієнта та індивідуальний підхід.

Запишіться до лікаря і забудьте про інтимні проблеми. Телефонуйте за номером: + 380(68) 384 04 04. Ми працюємо у Тернополі за адресою — проспект Злуки, 41.

Коментарі наших читачів ()

    Остані новини